FOOD,  PLACES

STARBUCKS DARK CARAMEL COFFEE SPHERE FRAPPE

Starbucks Dark Caramel Coffee Sphere Frappe ni baru ada dekat Starbucks dalam early June tak silap. Seorang Sya pon teringin la nak try since dah ramai yang try. Up-to-date lah kononnya semua benda viral semua hang nak cuba haha 😂

Dulu memang tak suka Starbucks, selalu kutuk orang yang pergi Starbucks sebab macam “Apa benda la minum coffee mamhal-mahal, yang murah pon sedap, acah kaya je ni”. Now guess what? I kalau sebulan tu mau 2 3 kali jugak lah Starbucks hahaha. Haa tu lah, lain kali jangan sedap mulut mengata orang tau 😂 *Peringatan untuk diri sendiri dan orang lain*

STARBUCKS DARK CARAMEL COFFEE SPHERE FRAPPE
Dark Caramel price

I bought this dark caramel coffee sphere frappe, Venti size for RM15.70 only. Lucky me, masa tu ada promo. Kalau tak dalam RM22 macamtu. Barista Starbucks suggest tambah chocolate chip so that lagi sedap, so I pon tambah lah. So sebenarnya sedap ke tak Starbucks dark caramel coffee sphere frappe ni? 🤔

Much Love for this Dark caramel frappe

This drinks ada something like Boba tu, but benda bulat-bulat tu meletup-letup dalam mulut, not chewy macam Boba biasa tu. And the bulat-bulat things taste like coffee, hence its name; Coffee sphere 😉

Masa meletup tu terkejut jugak sebab I thought dia chewy macam biasa haha. Quite amazed sebab difference from other drinks. Tak pernah lagi jumpa kedai lain yang ada benda bulat-bulat meletup ni lah so far.

Manis caramel tu macam biasa la sooo yummehhhh! I think coffee lovers are gonna love this Starbucks Dark Caramel Coffee Sphere Frappe and I akan repeat lagi one day hehe 🙂 if you guys tanya recommended or not, I rasa YES for coffee lovers, but it’s a big no no for those yang tak suka coffee 🤗

Rating: 🌟🌟🌟🌟.5/5

Thanks for reading. See you guys in my next post. Leave your comments or any inquiries on the comment section below. I’ll reply A.S.A.P. Thank you!

With Love, 
Sya 💋

Please follow and like us:
error

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *