BEAUTY,  SKINCARE

SEPHORA JOB’S TEARS INVISILK MASK REVIEW

I bought this SEPHORA JOB’S TEARS INVISILK MASK sheet mask cause it claims to Lighten & Moisture the skin as my skin is kinda dry type of skin. I got this from Sephora for RM9.90/pc.

What it claims?

Revitalise dull complexion with this brightening mask. It provides day-long moisturisation so that your skin stays smooth. Each sheet ensures that the active ingredients are deeply absorbed by your skin.

Ingredients

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Alcohol, Diglycerin, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Hydrolyzed Jojoba Esters, Carbomer, Polysorbate 20, Coix Lacryma-Jobi Ma-Yuen Seed Extract, Fragrance, Sericin, Citric Acid, Potassium Sorbate.

Actually, I bought this sebab nampak ada Glycerin. Glycerin ni help to establish normal balance and hydration on your skin. So this ingredient sebenarnya star ingredient lah dalam membantu untuk hydrate your skin bagi nampak healthy and moist ala ala skin korea gitu.

Unfortunately, ada Alcohol 🙁 Masa beli tu boleh pulak terlepas pandang. Bagi yang tak tahu, Alcohol ni mengeringkan kulit. For those yang oily skin maybe sesuai, but not those yang ada dry and sensitive skin. If ada alcohol and selalu guna product yang ada alcohol, boleh kacau skin barrier thus, muka akan breakout 🙁 So, if possible, elakkan lah beli product yang ada alcohol, okay?

What I feel after pakai this sheet mask?

It absorb into my skin almost completely, tapi ada jugak yang tak absorb, so massage la sikit sikit all over your face bagi dia kering sepenuhnya 🙂 After 5 hours pakai pon, still rasa moisture and dry patches yang I ada tadi pon makin kurang! And nasib baik tak ada rasa gatal or apa after pakai this mask 🙂

Ingat, pakai sheet mask jangan kau pergi rinse pulak after pakai tu, tak guna lah pakai kalau macam tu, habis serum/essence dia hilang haha.

Berapa lama pakai sheet mask ni?

Usually pakai sheet mask 15-20 minutes only. Jangan pulak pakai overnight unless dia memang overnight mask lah.

Nak beli lagi ke?

Nahh, I don’t think that I’m gonna repurchase this sheet mask. Sebab ada Alcohol and some fragrance so……🙅‍♀️ Better lagi you beli Dr. Morita punya sheet mask, that one memang super duper good!!!!

Hope this will help you.

With Love,
Sya 💋

Please follow and like us:
error

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *