rosken sensitive skin cream
BEAUTY,  SKINCARE

ROSKEN SENSITIVE CREAM REVIEW

I’ve been using this Rosken Skin Repair Sensitive cream for about a week. So harini I nak tulis Rosken Skin Repair Sensitive cream review. As I mentioned before, my body skin is quite sensitive. Kalau sabun tu tak sesuai dengan I, mula lah kulit badan jadi kering and gatal-gatal sangat, the jadilah parut ๐Ÿ™

Sekarang ni sabun I pakai sabun Johnson’s Baby Bath Milk + Rice. Any range of sabun Johnson’s badan I boleh accept. Yang paling tak boleh is sabun like Dettol, Antabax, Lifebuoy, Protex. Semua ni memang a big NO NO NO for me ๐Ÿ™…โ€โ™€๏ธ Okay, back to our main business. (Nak cerita about the cream, dok kalut cerita pasal benda lain pulak, sorry ๐Ÿ˜…)

Rosken cream ni ada 3 jenis. The one that I bought is for Sensitive Skin. The other two are for dry skin. I bought it from Watsons for RM14.37 for 75ml. Ada yang besar tapi saja beli kecik dulu sebab nak try. Lepasni boleh beli yang besar terus sebab it works so well on me!

rosken skin repair sensitive skin cream review

Packaging

This one tube packaging. Ada jugak dalam pump bottle and jar. I suka this kinda packaging sebab tube bottle ni travel friendly, senang nak bawak pergi mana-mana ๐Ÿ™‚

Ingredients

Water (Aqua), Glycerine, Cetearyl alcohol, Polysorbate 20, Caprylic/ capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed oil, Olea Europaea (olive) Fruit oil, Glycine soja (soybean) oil, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Carbomer, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyglycerine, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium hydroxide.

Yang penting cream ni memang free from typical irritants ingredients. No fragrance, no artificial colors, no mineral oils etc.

What it claims?

Enriched with Soybean Oil, Olive Oil and Jojoba Oil, all rich in natural antioxidants. It improves skin hydration (which is soooooooo true ๐Ÿ’ฏ) and provides a protective barrier to prevent further moisture loss.

Texture and smell?

Texture dia non greasy, cepat absorbs into skin. Bau dia macam bau cream yang dekat pharmacy tu tapi okay je sebab kejap je bau dia hilang.

Can I use this cream on my face?

Boleh sangat sebab dekat belakang packaging cream ni pon tulis it is suitable for use on body and face sebab pH balanced ๐Ÿ™‚

How I feel after using this product. Recommended?

Lepas pakai cream ni, memang kulit rasa lembut jeand tak ada rasa kering and gatal-gatal langsung dah! And I rasa memang dia keep kita punya skin moisture je tau sebab kalau pakai malam pon, bangun pagi still lembut je kulit.

Memang recommended sangat untuk siapa yang ada problem yang sama. Please give it a try tapi kalau tak sesuai, terus stop pakai tau sebab kulit semua orang tak sama ๐Ÿ™‚

Okay that’s all. TTYL. Leave me your comments or any inquiries on the comment section below. I’ll reply A.S.A.P. Thank you ๐Ÿ™‚

With Love, 
Sya ๐Ÿ’‹

Please follow and like us:
error

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *