BEAUTY,  MAKE UP,  SKINCARE

LANEIGE LIP SLEEPING MASK REVIEW

Hi! Semua orang mesti pernah dengar pasal the famous Laneige Lip Sleeping Mask ni kan. Memang this one antara my wishlist jugak. Tapi taknak beli yang size 20g terus sebab takut tak sesuai.So I bought the trial pack, yang 3g tu, comel sangat packaging dia :’) I bought from Shopee for RM8.90, trusted seller (SKINVERA), shipping direct from Korea.

Senang nak bawak travel.

Texture?Β TheΒ Smell?

Pink balm with waxy texture. The smell is soooooooo good. Bau sweet sangat macam candy, rasa nak makan haha!

Dah colek sikit, tak sabar sabar tak menyempat ambil gambar Lol.

Packaging.

Yang 3g ni only in pink plastic jar with lid.

What’s Good?

  1. Overnight sleep treatment for the lips.
  2. Deeply moisturize and meltsaway dead skin cells.
  3. Wake up to smooth and plump lips πŸ’‹

How To Use?

Before going to sleep, apply a significant amount on your lips. Wipe clean in the morning. Recommended to use 2-3 times a week.

Actually, if you guys beli yang 20g tu, ada spatula sekali. So if ada spatula tu, apply la guna spatula untuk lebih menjamin hygeine lip sleeping mask ni πŸ™‚

Key Ingredients.

  1. Berry Mix Complex. Unique formula, enriched with Vitamin C & antioxidant-packed berry extracts that gently melts away dry, flaky dead skin.
  2. Moisture Wrap. Contains Hyaluronic Acid to help lack moisture deep into skin throughout the night.

How I feel after using this product. Recommended?

Bila bangun pagi memang rasa bibir mungil and cantik haha. Kalau nak effect lagi best, maybe boleh scrub bibir dulu before nak guna tu. Scrub buat sendiri je, campurkan gula and madu, then gosok kan dekat bibir. memang rasa DOUBLE TRIPLE lembut la kalau scrub before apply lip sleeping mask ni!

SAY GOODBYE TO CHAPPED LIPS πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Lepas habis ni, memang akan beli yang 20g punya tu! So I memang recommended semua orang lagi lagi yang rajin pakai lipstick tu untuk beli this product.

That’s all. Doakan seorang Sya rajin menulis lagi :’)

With Love,
Sya πŸ’‹

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *