• BEAUTY,  SKINCARE

    HADA LABO HYDRATING FACE WASH REVIEW

    I’ve been using this Hada Labo Hydrating Face Wash cleanser for about 2 weeks. Everyone knows Hada Labo products semuanya bagus-bagus and banyak nice review. Before this I used Artistry Hydra-V foaming cleanser and I really love it. But lepas dah habis, I’m thinking of trying other product since Artistry tu quite pricey for me 😂 Fyi, I have dry skin and I need to find a cleanser yang tak mengeringkan lagi kulit muka I ni. Before guna Artistry pon, I’ve already try Kayman coal face, tapi it makes my face lagi kering and buat lagi breakout so I terus stop guna. Tapi, semua orang kulit lain-lain, maybe ada yang…

  • BEAUTY,  SKINCARE

    NARUKO RAW JOB’S TEARS MASK REVIEW

    Before this I dah try Sephora’s Job’s Tears, but this time I try Naruko Raw Job’s Tears Supercritical CO2 Pore Minimizing & Brightening Mask pulak. Function mask yang I try ni sama jugak macam sephora punya mask (read here). It is cheaper than Sephora Job’s Tears Invisilk Mask, which is RM5.90 and you can get it from Watsons. Haritu I beli time sale, if beli dua, the second one dapat 50%. So I bought two for this, and the other two; Naruko Rose & Botanic HA Aqua Cubic Hydrating Mask tapi tak boleh nak tulis review lagi sebab tak pakai lagi haha. What it claims? This functional brightening mask helps…

  • FOOD,  PLACES

    SECRET RECIPE KOREAN FRIED CHICKEN REVIEW

    Secret Recipe baru-baru ni pon came out with SR-Haeyo Korean Kravings menu and one of it is Korean fried chicken with flavor. Ada 3 flavor; Smoked BBQ, Soy Garlic, Hot Gochujang. I baru je lepas balik from Aeon Cheras Selatan, makan dekat sana haha. So here’s my honest review about SR-Haeyo Korean Fried Chicken! Tadi I ambil set Ayam Goreng Korea 3 Perisa tu, so ada the all 3 flavors lah. If makan dekat sana, RM20.90. 1. Hot Gochujang This flavor rasa dia a little bit masam and tak pedas langsung. The aftertaste for me, tak sedap sebab rasa macam terlampau over flavor dia tu. Tak tahu lah bagi orang…